recepti za uvajanje goste hrane
 
Špinačni ravioli s sirovim nadevom in arašidova omaka

Špinačni ravioli s sirovim nadevom in arašidova omaka

Prvič delane katerekoli domače testenine; odločitev je padla za raviole, ker z njimi ni toliko dela. Špinače bi bilo lahko več, vsaj za polovico in bi bil okus še bolj intenziven. Za nadev smo se odločili kar preprost sirov, vendar bi lahko dali marsikaj, mi predlagamo tudi:
– popečene piščančje koščke s curryjem in mocarelo
– nasekljane sušene paradižnike
– nasekljano pečeno papriko
– kuhan in na čebuli pražen krompir
– humus z malce več česna

Iz mase smo poskusno pripravili tudi nekaj njokcev in so bili zelo fajn; drugačni in malo manj rahli, vendar okusni.
Veselo na delo. 🙂

spinacni raviolispinacni ravioli1spinacni ravioli2

[yumprint-recipe id=’288′]

One comment

  1. Pingback: Bistra zelenjavna juha z bučnimi tortelini

Leave a Reply