recepti za zdravo prehrano
 
BoobeeFoodee

Mnenja

” Za spletno stran Boobee Foodee sem po naključju izvedela med nosečnostjo. Takrat sem to dala na stran, ker je bilo najprej potrebno roditi 🙂 Potem pa je prišel čas znamenitega ‘a že kej dodajaš?’ in sem kaj kmalu ugotovila, da kot srečna kuharica, nimam pojma o pojmu. Na pomoč sem poklicala Klavdijo, prvič, ker sem želela ugotoviti, če sem na pravi poti, in drugič, da vidim, kako deluje soparnik/mešalnik. Delavnica je zadovoljila moja pričakovanja, predvsem pa, pridobila sem motivacijo za novo kuharijo. Poročilo o delavnici večkrat preberem, da si osvežim spomin glede Klavdijinih predlogov in idej, še zlasti, kako skuhati kosilo za obe.” (Anja&Vita)

“Pozdravljena! Rada bi sporocila, da sem preprosto NAVDUSENA nad knjigico 😀 Recepti so fantasticni, preprosti, format knjige pa res prakticen. Sem poskusila pripraviti ze nekaj jedi in so tudi moji duzinski clani navduseni nad novo “kuhinjo”.” <3 (Metka)

“Najlepsa hvala in samo tako naprej. Super si ti, spletna stran, recepti in tudi zgodbe s tvoji sinckom. Ma vse. 🙂 In sva ravno s sinkom gledela tvojo fb stran in je skor nad vsem bil navdusen (slikice) in sva govorila mmmm njami. In se dogovarjala kaj vse bova delala. :)” (Dijana)

“Pred časom sem pri vas naročila vaši dve knjigi z recepti. Moram sem vam najlepše zahvaliti za poslano in pa seveda vas tudi pohvaliti. Nekaj receptov sem že preizkusila in so res odlične jedi, zdrave sestavine, hitra priprava, vse, kar mlada mamica potrebuje pri kuhanju za najmlajše. Pohvalila bi tudi obliko knjige, ki je več kot praktična in fotografije, skratka vse je super tako da res še enkrat iskrena hvala.” (Tanja)

“Obožujem in moj sin tudi BoobeeFoodee recepte. Povsod sem iskala recepte, kjer bi uporabljali začimbe pri kuhanju, da popestrijo drugače zelo pusto začetniško hrano. Skoraj vse kar skuham z veseljem pomlati . 🙂 Vse pohvale!” (Petra)

 “Knjigica je top!! Prava kuharska Biblija za otroke.”(Saša)

“Rada bi pohvalila vas trud in odlicne recepte. Moj mali fant zelo rad je veliko stvari, ki jih pripravim po vasih receptih. Danes sva si oba privoščila okusno pico po vasem receptu. Stran BoobeeFoodee res olajsa marsikatero beljenje glave s tem kaj zdravega skuhati malim sonckom. Res vse pohvale in le tako naprej. Rada vas berem, gledam lepe fotke in seveda kuham po vasih receptih.” <3 (Valentina)

 

 

 

Leave a Reply