Ne kaj damo nase, ampak vase.

Pomembno ni, kako zgledamo in kaj damo nase, temveč kaj damo VASE.
Verjamemo namreč, da se princip zdrave prehrane in to, kar vsakodnevno vnašamo v svoje telo, še kako dobro pozna.

Zdrava prehrana je namreč odlična naložba v prihodnost in prav zaradi tega želimo, da tudi naši otroci rastejo z zavestjo in v vzgoji o zdravi, pisani, raznovrstni prehrani.
Enostavna priprava, kombinacija lokalnih sestavin v že znane, včasih pa malce drugačne jedi. Zdrav obrok se začne pri osnovnih sestavinah – kupljeni, že pripravljeni obroki večino časa ne sodijo vanj. Uživamo lokalno, domačo, poznano, pravo kvalitetno hrano s poreklom.

Prikupni in preprosto dobri recepti za naše najmlajše, ki se šele spoznavajo z osnovami goste hrane pa do malo večjih nadobudnežev, ki že veselo posegajo po priboru. Nezahtevna priprava, podrobna navodila in čudovite slike naj vam dajo nov navdih, zagon za današnji obrok ali pa naj pričarajo le nasmeh na obraz

Kaj pravijo o nas?

Pridno kuhamo po jedilniku. Včasih malo improviziramo ... pečena zelenjava z omako iz indijskih oreščkov. Top omakica in ful simpl za nardit. No, redno se poslužujemo tudi receptov iz vseh treh tvojih knjigic. Česarkoli se lotimo uspe in je noro okusno, pa še ne vzame veliko časa 😊 Hvala za tvoje recepte, ki nam popestrijo jedilnike.
Smilja
naročnica družinskih jedilnikov
Na splošno lahko rečem, da sem res navdušena nad izbiro in kombiniranjem zelenjave (prej ni bila toliko na meniju) in sem res zadovoljna, vsekakor ste mi ogromno pomagali, da lahko tudi med tednom jemo doma uravnoteženo in zdravo s hitro pripravo. Do teh menijev ziher ne bi prišla sama 🙂
Nastja
naročnica družinskih jedilnikov
Vaši recepti so ODLIČNI, tudi za odrasle! Še brez soli lahko pojemo, ker je tako polno okusa. Naš najmlajši pa drugega kot po vaših receptih praktično ne je. 🙂 Res super kombinacije okusov, začimb, vsega. Tako da en velik hvala od naše družinice, da ustvarjate tako super vsebino! Vse dobro vam želim.
Katarina
naročnica knjigic
Presenečena (in presrečna) sem, kako hitro sem se navadila na tovrstno prehranjevanje! Počutje se je neverjetno izboljšalo v skoraj dveh mesecih: imam dovolj energije, posledično volje za marsikaj - prijazne odnose, gibanje, učenje. Ni bolečin ki bi me paralizirale in omagovale. Ni več zabuhlosti, zatekanja okončin, obraza. Tudi če sem kdaj utrujena (od tempiranega dne), nisem zaradi tega zdirčna, znervirana. Hvala vam za trud in jedilnike, imate moje priporočilo!
Renata
naročnica družinskih jedilnikov

Najbolj popularni družinski jedilniki

Prilagojeni družinski jedilniki so top izbira za popestritev in prilagoditev vaše prehrane. Ko ne veste, kako bi zaradi različnih napotkov, mogoče celo prepovedi in omejitev zaradi alergij doma, združili celotno družinsko prehranjevanje v kvaliteten jedilnik, v katerem uživajo vsi družinski člani, smo tukaj za vas. 

družinski jedilnik JABOLKO

59,00€

družinski jedilnik KORENČEK

69,00€

družinski jedilnik RDEČA PESA

79,00€ / 89,00€

Kaj prejmete?

– 84 jedi za 3 glavne obroke v dnevu
– jedi, ki so napisane prav za vas, v kombinaciji s sestavinami, ki jih poznate
– držimo se vseh želja, omejitev, alergij, prepovedi, zapovedi in upoštevamo vaš osebni prostor in čas
– pišemo zgolj sezonske jedi, z živili, ki so povečini dostopne lokalno in v določenem letnem času
– stremimo k temu, da so jedi pisane, slastne in zdrave