recepti za uvajanje goste hrane
 
Zdrob s čokoladnim presenečenjem

Zdrob s čokoladnim presenečenjem

Nič posebnega – zdrob, ki ga imamo pri nas zelo radi, tokrat na spet malo drugačen način, da so presenečene oči, razvajane pa brbončice.
Uporabite pravo čokolado, ker je bolj polnega okusa, za omakico pa pravzaprav sledite lastnemu navdihu – mi smo uporabili sveže stisnjen sok iz granatnega jabolka in pomaranče.
Predlogi:
– na hitro podušene hruške z vaniljo in bolj tekočim domačim vaniljevim pudingom
– jabolčna čežana s cimetom
– pretlačene banane z ananasovim sokom
– mangova smetana
– kokosova krema

Dober tek!

cokoladni zdrob s pomarancno-granatno omakcocokoladni zdrob s pomarancno-granatno omakco1

[yumprint-recipe id=’289′]

Leave a Reply