recepti za zdravo prehrano
 
BoobeeFoodee

Jedilniki

KAJ BOSTE PA VI DANES KUHALI?

JEDILNIKI
VESELA DRUŽINA

Jedilnik Vesela družina je top izbira za popestritev in prilagoditev vaše prehrane.
Če ne veste, kako bi zaradi različnih napotkov, mogoče omejitev zaradi alergij doma, združili celotno družinsko prehranjevanje v kvaliteten jedilnik, v katerem uživajo vsi družinski člani, naročite ga.

JEDILNIKI ZA
UVAJANJE
GOSTE HRANE

Jedilniki za uvajanje goste hrane so pravzaprav dnevniški zapis dnevnega prehranjevanja pri našem otročičku od prvega dneva uvajanja in naprej. Trudila sem se namreč čim bolj natančno popisati jedi, sestavo dnevnih obrokov ter obenem spremljati morebitne reakcije. Odkrila sem, da mi je veliko bolj enostavno in v pomoč, če sproti beležim prehranski režim, saj tako lažje vsak dan skombiniram nekaj novega, vidim odziv otroka in njegovega organizma (predvsem pri izločanju, krčih, napenjanju, … ) ter tudi zato, da poskušam tako sestaviti kar se da pisan in raznolik dnevni meni.

JEDILNIKI
BUDGET

Budget menu je namenjen vsem, ki se spopadate s preveliko porabo hrane na teden ali mesec in želite dobiti nove ideje, kako in kaj poceni skuhati iz nakupovalnih vreče. Hkrati z njim ciljam na socialno ogrožene skupine, saj pogosto oz. povečini nimajo dovolj sredstev na razpolago, s katerimi bi pripravili soliden menu, kakovostne obroke, z dobrimi kombinacijami, predvsem pa s čim manj zavržene hrane (to slednje pravzaprav velja za vse nas).