recepti za zdravo prehrano
 
BoobeeFoodee

Knjigice z recepti

Predstavljam ti knjigice z recepti, ki so nastajale od leta 2013 in vmes doživele že kar nekaj izboljšav in tudi ponatisov. 

V knjigicah so enostavni, zdravi, a zelo okusni recepti, ki ti bodo polepšali dan in so recepti, po katerih boš tudi zares kuhala. Knjigice so inovativne, praktične in nadvse skrbno pripravljene, tako da bo v njih uživala cela družina.

Izbereš lahko vse tri ali posamezno. 

KNJIGA: PREPROSTI SLASTNI ZDRAVI RECEPTI ZA DOJENČKE

Ah ja, ti naši dojenčki in ti, ko se izgubiš na začetku uvajanja čvrste hrane. 

Če potrebuješ konkretno, enostavno pomoč, je ta knjiga prava zate. Brez prevelikega napora boš dojenčku uvedla raznovrstno prehrano, ki jo bo rad pojedel, ti pa bolj mirno spala. 

Vsebuje same fajn recepte, preizkušene na več kot 1000 dojenčkih in jedilnike za 6 mesecev uvajanja. 

TEHNIČNI OPIS:

Ležela spiralna vezava na stojalu, 129 strani

Receptov: 100

Cena: vrednih 26,90€

KNJIGA: PREPROSTI SLASTNI ZDRAVI  OTROŠKI RECEPTI 2

Knjiga, ki ti bo prišla prav še leta in leta.  Je križanec konca uvajalnega obdobja in leta 99. Malo heca, čeprav je res, da ti bo knjiga služila še dolgo zatem, ko bo tvoj malček že dodobra seznanjen s trdo hrano. Preprosti recepti, konkretni opisi, domače sestavine, jedrnati recepti. To je kuharica, ki jo moraš imeti doma, ker boš z njo očarala vse bližnje in daljne, najbolj pa boš z okusi osrečila sebe. 

TEHNIČNI OPIS:

Ležeča spiralna vezava na stojalu, 173 strani

Receptov: ogromno

Cena: dobrih 16,90€

KNJIGA: VEGI Z DRUŽINO NA BRZINO

Knjiga je namenjena vsem vegetarijancem in veganom, saj se v njej najde 72 receptov za vsakdanje jedi, domače sirupe za imunski sistem in enostavne sladice. Postopki so jasno opisani, sline pa bodo pocedile prekrasne fotografije, ki so nastajale, ko smo tudi mi kuhali in jedli, včasih pa kakšna tudi ni uspela. Če želiš jesti več rastlinske hrane, pa ne veš, kako jo vključiti v svoj družinski jedilnik,
 je to dobra izbira zate. 

TEHNIČNI OPIS:

Pokončna spiralna vezava, 62 strani

Veganskih receptov: 31 (pogojno več kot 40)

Cena: smešnih 11,90€