Presni veganski mini borovničev cheesecake

Presni veganski mini borovničev cheesecake

borovnicev cheesecake_wmborovnicev cheesecake1_wmborovnicev cheesecake2_wm

Presni veganski mini borovničev cheesecake
KOLIKO OSEB: 2
* od 12. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
10 min
CELOTEN ČAS
15 min
ČAS ZA PRIPRAVO
10 min
CELOTEN ČAS
15 min
KAJ POTREBUJEM
  1. INDIJSKI OREŠČKI, 1 velika pest
  2. JAVORJEV SIRUP, 1 čajna žlička
  3. KOKOSOVA MOKA, 2 zvrhani jušni žlici
  4. ---
  5. OVSENI KOSMIČI, 2 zvrhani jušni žlici
  6. BOROVNICE, 1 pest
KAKO TO GRE
  1. Indijske oreščke namakamo čez noč oz. vsaj 12 ur.
  2. Vodo odlijemo in jih damo v mikser/blender, skupaj s kokosovo moko in javorjevim sirupom. Zmiksamo v čimbolj gladko maso.
  3. Ovsene kosmiče pokuhamo v malo vode, minutko ali dve in so pripravljeni.
  4. Ohlajene prestavimo v kvadraten modelček, ki smo ga obložili s prozorno folijo za živila in damo za pol ure v hladilnik.
  5. Na ohlajene damo nadev, čez pa zložimo borovnice.
  6. Pustimo v hladilniku nekaj časa, da se strdi.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply