Pečene banane s cimetom

pecene banane_wm

Pečene banane s cimetom
KOLIKO OSEB: 1
* od 12. meseca dalje * brez glutena * brez mlečnih izdelkov * vegansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
5 min
CELOTEN ČAS
10 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
5 min
CELOTEN ČAS
10 min
KAJ POTREBUJEM
  1. BANANA, 1/2 večje
  2. DATLJI, 2-3 kosi
  3. KOKOSOVA MAŠČOBA, 1 jušna žlica
  4. SKUTA, 1-2 jušni žlici
  5. CIMET, ščep
KAKO TO GRE
  1. Kokosovo marščobo segrejemo in na njej rahlo popražimo nasekljane datlje.
  2. Dodamo po dolžini prerezano banano, potresemo s cimetom in na vsaki strani popečemo 2-3 minute.
NAMIGI
  1. * Pri veganski različici skuto izpustimo; lahko uporabimo kakšno domačo različico pudingov, pripravljenih z rastlinskimi napitki.
https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply