Francoski toast

francoski toast_wmfrancoski toast1_wm

Francoski toast
KOLIKO OSEB: 1
* od 12. meseca dalje * z glutenom * z mlečnimi izdelki * lakto-vegetarijansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
5 min
CELOTEN ČAS
10 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
5 min
CELOTEN ČAS
10 min
KAJ POTREBUJEM
  1. KRUH, 2 rezini
  2. MLEKO, 1 dcl
  3. POLJUBNA MARMELADA, 1 čajna žlička
  4. KOKOSOVA MAŠČOBA, 1 jušna žlica
  5. VIŠNJE, 1 jušna žlica
  6. JAVORJEV SIRUP, 1/2 čajne žličke
KAKO TO GRE
  1. Kruh premažemo z marmelado, prekrijemo z drugo rezino in sendvič najprej z ene strani namakamo v mleku, nato pa še z druge, da se dobro vpije.
  2. Segrejemo kokosovo maščobo in sendvič z vsake strani popečemo do zlatorjave barve.
  3. Obložimo z višnjami in prelijemo z javorjevim sirupom.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply