Bučna juha z gorsko lečo in ajdovo kašo

BUCNA juha z gorsko leco in ajdovo kaso_wm

Bučna juha z gorsko lečo in ajdovo kašo
KOLIKO OSEB: 1
* od 7. meseca dalje * brez mlečnih proizvodov * brez glutena * vegansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
KAJ POTREBUJEM
  1. BUČA, 1/2 manjše glave
  2. KORENČEK, 1/2 srednjega
  3. GORSKA LEČA, 20 g
  4. AJDOVA KAŠA, 40 g
  5. DROBNJAK, ščep
  6. ZELENA, sušena, ščep
KAKO TO GRE
  1. Gorsko lečo namočimo čez noč, zjutraj dolijemo svežo vodo.
  2. V posodi skuhamo gorsko lečo in ajdo skupaj; ko je leča mehka, ugasnemo in odstavimo.
  3. V drugi posodi medtem pokuhamo narezano bučo in korenje, ki ju začinimo. Ko se korenček skoraj zmehča, ugasnemo.
https://www.boobeefoodee.si/blog/

One Comment

  1. Pingback: Juha iz pečene buče - BoobeeFoodee PREPROSTI SLASTNI ZDRAVI OTROŠKI RECEPTI

Leave a Reply