Bučkino-bučni pire s telečjimi trakci s korenčkom

Bučkino-bučni pire s telečjimi trakci s korenčkom

buckino bucni pire korenje teletina_wm

Bučkino-bučni pire s telečjimi trakci s korenčkom
KOLIKO OSEB: 1
* od 9. meseca dalje * brez glutena * brez mlečnih proizvodov * mesno * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
15 min
CELOTEN ČAS
20 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
15 min
CELOTEN ČAS
20 min
KAJ POTREBUJEM
  1. KORENČEK, 1 srednje velik
  2. HOKAIDO BUČA, 1/4 manjše
  3. BUČKA, 1/2 srednje velike
  4. TELETINA, 15 g
  5. RDEČA ČEBULA, 1 kolobar
  6. RIŽEVA KAŠICA, 2 jušni žlici
  7. PETERŠILJ, 1 vejica
  8. OMEGA-3 OLJE, 1 čajna žlička
KAKO TO GRE
  1. V posodo z malo vode dodamo nasekljano čebulo in dušimo nekaj minut. Dodamo na trakce narezano teletino, peteršilj, narezan korenček in zalijemo z 1dcl vode.
  2. Nad to posodo postavimo cedilo, vanj narežemo bučo in bučko, zmanjšamo ogenj na minimalno in dobro pokrijemo. Tako kuhamo cca. 15 minut.
  3. Medtem z vročo vodo pripravimo bolj gosto riževo kašico in jo dodamo spasirani buči in bučki.
  4. Dodamo meso s korenčkom.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply