Vegi bujta repa

vegi bujta repa_wm

Vegi bujta repa
KOLIKO OSEB: 1
* od 10. meseca dalje * brez mlečnih izdelkov * brez glutena * vegansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
35 min
CELOTEN ČAS
40 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
35 min
CELOTEN ČAS
40 min
KAJ POTREBUJEM
  1. KISLA REPA, 6 jušnih žlic
  2. PROSENA KAŠA, 4 jušne žlice
  3. GORSKA LEČA, 1 jušna žlica
  4. LOVORJEV LIST, 1 kos
  5. ČEBULA, 1/2 manjše
  6. ČESEN, 1 strok
  7. MAJARON, ščep
  8. RDEČA PAPRIKA, v prahu, ščep
  9. LANENO OLJE, 1 čajna žlička
KAKO TO GRE
  1. Lečo namočimo čez noč in jo skuhamo.
  2. Repo operemo in damo kuhati skupaj z olupljeno čebulo, česnom in vsemi začimbami.
  3. Ko je repa na pol kuhana, dodamo proseno kašo.
  4. Proti koncu vmešamo lečo ter jed postrežemo z žličko olja.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/
 

Leave a Reply