recepti za uvajanje goste hrane
 
Solata iz rdeče pese in fete

Solata iz rdeče pese in fete

S prelivom iz jagodne mete, z malce zelene paprike za barvo in hrustljavost, z nekaj kapljicami domačega oljčnega olja in jabolčnim kisom ter tankimi rezinicami čebulice. Popolna solata, ki ustreže še tako zahtevnim jedcem; prija kot samostojna jed ali pa priloga nedeljskemu kosilo, prav tako pa si jo lahko z užitkom privoščimo za večerjo.
Kot zanimivost – pred časom sem imela večje količine rdeče pese in ker je nismo uspeli toliko porabiti, sem kar celo skuhala in ohlajeno narezala na večje kose in dala v plastične posode ter zamrznila. Pesa se je odlično obdržala, nič ni “zdrizasta” po odtajevanju in res polnega okusa, nič po vodi ali ledu. 🙂

Dober tek!

solata feta rdeca pesa solata feta rdeca pesa1 solata feta rdeca pesa2

[yumprint-recipe id=’349′]

Leave a Reply