Rjavčki – polnozrnati krekerji

rjavcki_wm

Polnozrnati krekerji
* od 12. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * lakto-vegetarijansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
10 min
ČAS KUHANJA
10 min
CELOTEN ČAS
25 min
ČAS ZA PRIPRAVO
10 min
ČAS KUHANJA
10 min
CELOTEN ČAS
25 min
KAJ POTREBUJEM
  1. POLNOZRNATA PŠENIČNA MOKA, 200 g
  2. NAVADNA MOKA, 100 g
  3. SOL, ščep
  4. REPIČNO OLJE, 1 čajna žlica
KAKO TO GRE
  1. Zmešamo moki, dodamo sol in olje ter mlačno vodo po potrebi.
  2. Masa naj bo gladka in enotna. Na peki papirju jo razvaljamo na zelo tanko in s kozarcem izrezujemo krogce.
  3. V prehodno ogreti pečici pečemo na 180°C približno 10 min oziroma dokler niso rjavčki prijetne rjave barve.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply