Polnjene bučke s korenčkovimi rezanci in kuskusom

Polnjene bučke s korenčkovimi rezanci in kuskusom

bucke, filane s cesnjevcem, korenjem bucko, parjeni korenckovi rezanci, kuskus_wm

Polnjene bučke s korenčkovimi rezanci in kuskusom
KOLIKO OSEB: 1
* od 8. meseca naprej * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
10 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
30 min
ČAS ZA PRIPRAVO
10 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
30 min
KAJ POTREBUJEM
  1. BUČKA, 1/2 srednje velike
  2. KORENČEK, 1 srednje velik
  3. ČEŠNJEV PARADIŽNIK, 2 komada
  4. KORUZA, vložena, 1 čajna žlička
  5. KUSKUS, 30 g
  6. OLIVNO OLJE, 1 čajna žlička
  7. ORIGANO, mlet sušen, ščep
KAKO TO GRE
  1. Pol korenčka nasekljamo, pol pa z lupilcem narežemo na tanke rezance.
  2. Pol bučke izdolbemo in izdolbeno meso nasekljamo.
  3. V posodo damo malo vode, nasekljan korenček, meso bučke, narezan paradižnik in koruzo. Medtem ko zelenjavo dušimo, nad isto posodo v cedilu skuhamo izdolbene bučke in korenčkove rezance, da so še malo čvrsti.
  4. V tem času, ko se to kuha, pripravimo še kuskus, ko se malo ohladi, mu dodamo olje.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply