Končno! Mi je uspelo pripraviti tak sir za pizzo, da se marsikateri kupljen lahko skrije pred njim. Ker je kremast, bogat, polnega okusa in se ob peki lepo zapeče v nežno skorjico.
Za hec sem tokrat pripravila dve pizzi; eno klasično margerito, drugo pa z domačim veganskim sirom in dbest kolegica je prišla kot naročena na kosilo in se nevede udeležila mojega skrivnega slepega testa, hihi. Rada imam presenečenja. 🙂
Brez razmišljanja se je odločila za vegansko pizzo (in moram priznati, da sem se sama tudi).
Odličen nadomestek klasičnega sira, ki je poleg vsega pripravljen v nekaj minutah, iz peščice sestavin in konec koncev tudi zelo poceni. Ni žvečljiv in čigumijast, je pa mehko kremno bogastvo okusa. Brez heca – tega MORATE preizkusiti.
Uganete, katera pizza ima veganski sir? 🙂
[yumprint-recipe id=’341′]