recepti za zdravo prehrano
 
Kuhinjski pripomoček Pomagavček

Kuhinjski pripomoček Pomagavček

Pred kratkim sem se srečala z zanimivim pripomočkom za kuhanje oz. kuhinjskim pripomočkom oz. pomagalom. Gre za super uporabno zadevo, na kateri so mali kuharčki varni, saj so zaščiteni z vseh strani, pomagalo je pa trdno in zanesljivo.
Ampak da se vrnem na začetek … 🙂

S prijazno snovalko izdelka Majo (iz Labirinta življenja: http://serv68.wix.com/labirintzivljenja) sva se dogovorili za preizkušnjo izdelka; pravzaprav gre za prvi tovrstni izdelek v Sloveniji, ki je tudi 100% slovenski, torej iz slovenskega lesa, zasnovan in izdelan pri nas. Kako kul! 🙂 Priznati moram, da sem bila sprva malo skeptična, ker je izdelek malo večji, naš otrok pa je tudi že navajen na stol, ki si ga privleče takoj, ko sliši, da se začne nekaj dogajati na kuhinjskem pultu. 😀 Zvečer sva ga dobila, seveda je že spal, zjutraj pa je ob pogledu na velikana v naši mali kuhinji kar malo obstal od presenečenja. Takoj sva ga preizkusila in pripravila testo za preproste kvašene empanade oz. polnjene koruzne trikotničke.
Pomagavček je wow – ponavadi sem vedno pozorno stala zraven njega na stolu in ga velikokrat držala, da ne bi padel (se vidi tudi na eni sliki, se kar ne morem znebiti stare navade). No, ob pomagavčku te skrbi ni bilo; ful je trden in dovolj velik, da nudi res stabilno oporo in zaščito. Opazila sem tudi, da je otrok veliko bolj zanesljivo mešal, stresal in potem tudi valjal. Fajn je, ker se da polička, na kateri otrok stoji, premikati glede na višino otroka. Služi lahko tudi kot miza oz. neke vrste odlagalna površina. Pa še in še in še, kar lahko preberete tudi na njihovi spletni strani: http://serv68.wix.com/labirintzivljenja#!pomagavek/c1kp3.

Tukaj pa nekaj naših utrinkov:

pomagavcek1 pomagavcek2 pomagavcek3 pomagavcek4

Leave a Reply