Rdeča pesa z jabolkom&korenčkom in kvinojo

Rdeča pesa z jabolkom&korenčkom in kvinojo

RDECA PESA z jabolkom&korenckom in kvinojo_wm

Rdeča pesa z jabolkom&korenčkom in kvinojo
KOLIKO OSEB: 1
* od 7. meseca dalje * brez mlečnih proizvodov * brez glutena * vegansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
KAJ POTREBUJEM
  1. RDEČA PESA, 3 manjše glave
  2. KORENČEK, 1 srednje velik
  3. JABOLKO, 2 manjši
  4. KVINOJA, 40 g
  5. DROBNJAK, ščep
  6. OMEGA 3 olje, 1 čajna žlička
  7. LIMETA, sok, 1 čajna žlička
KAKO TO GRE
  1. Rdečo peso narežemo na tanke rezine, korenček nalistamo z lupilcem za zelenjavo, jabolka narežemo na rezine in jih pokapamo z limetin sokom.
  2. Kvinojo skuhamo v vodi, skupaj z drobnjakom; kuhana je, ko se ovojnica razpoči.
  3. Nazadnje jedi dodamo olje.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply