Ovsena čežana

ovsena cezana_wm

Ovsena čežana
KOLIKO OSEB: 1
* od 12. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
10 min
CELOTEN ČAS
15 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
10 min
CELOTEN ČAS
15 min
KAJ POTREBUJEM
  1. JABOLKO, 1 manjše
  2. LIMONINA LUPINICA, naribana, 1 čajna žlička
  3. LIMONIN SOK, 2 čajni žlički
  4. OREH, 3 kosi
  5. MED, 1 čajna žlička
  6. CIMET, ščep
  7. OVSENI KOSMIČI, 3 jušne žlice
KAKO TO GRE
  1. Jabolko naribamo, ga na srednjem ognju počasi dušimo, dodamo naribano lupinico, cimet, med, nazadnje pa še limonin sok.
  2. Ko je jabolko zmehčano, dodamo ovsene kosmiče, zalijemo z vodo, da je kaša prekrita in kuhamo, dokler niso kosmiči mehki.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply