recepti za zdravo prehrano
 
Otroški probiotiki Viridian

Otroški probiotiki Viridian

otroski-probiotiki-1

Otroški probiotiki so super zadevščina, ki jo lahko v prehladnem obdobju nudite kot oporo svojim otrokom. Tile od znamke Viridian imajo še vitamin C, kar je sploh odlično za oprimalno delovanje imunskega sistema. Glede na to, da otroke včasih težko prepričamo v jemanje česarkoli, so ti probiotiki v prahu in jih lahko tako zamešamo kamorkoli – sadne kašice, žitne kašice, zdrobe, smutije, zmešančje, čajčke, sadne sokove. 
Viridian so na splošno zelo znana znamka na področju prehranskih dopolnil z visoko kvaliteto in etiko delovanja – ne testirajo na živalih, so izdelek z vegansko značko in 100% neoporečni.
Več o probiotikih pa pri krasni Presnici: http://www.presnica.com/index.php/trgovina/prehranska-dopolnila-in-vitamini-viridian/otroski-probiotiki-v-prahu-z-vitaminom-c-50-g-detail.

V letu 2016 pričenjamo z novostjo na področju nagrajevanja zvestih bralk in bralcev, ki komentirate objave na naši Facebook strani (https://www.facebook.com/BoobeeFoodee/), in sicer na način nenapovedanega žreba – enkrat mesečno bomo naključno izbrali eno objavo, zbrali na kup vse komentatorje ter všečkarje in izžrebali nekoga. Za ta način smo se odločili predvsem zaradi tega, ker se želimo zahvaliti zvestim prijateljem naše strani in s tem medsebojno podpreti zaupanje. Hvala, ker ste. <3

Prva nagrada so letos tako otroški probiotiki Viridian, ki jih podarja Presnica. Topel in velik hvala! <3

Naključno sem izbrala objavo o našem novem projektu Kuhna na recept: 

2016_nagradna igra 
 
Komentirali so: 
Petra Petrchka
Manca Stare
Lea Nahtigal
Nika Pajk Dalgamuni
Philia Agape 
 

Izžrebana pa je MANCA STARE, čestitke! 🙂

zreb imena

imena zreb 1 2016 

 
 
 
 
 
 

Leave a Reply