Knjigica z recepti BoobeeFoodee 1

Knjigica z recepti št. 1  – RAZPRODANA! Hvala za zaupanje. 🙂

naslovnica_rgb

FIZIČNI OPIS:
Število strani: 72
Število receptov: nekaj čez 70
Velikost: 148×210 mm

CENA: 13,90€ + poštnina 3,00 €

gumb nakup

Prisrčna mala knjižica je prvič ugledala luč sveta decembra 2013 in je prvo delo slovenske avtorice Klavdije Kosič, ki brez odvečnih besed, preprosto in s prelepim slikovnim materialom, kliče na okusov polno popotovanje po kuhinji že v najbolj nežni dobi.

Recepti so primerni za PRVO UVAJANJE GOSTE HRANE, saj so pripravljeni tako, da lahko vsaki jedi teksturo poljubno določate kar vi sami – dojenčkom jed preprosto spasirate, pretlačite, narežete, lahko pa jo seveda postrežete tudi starejšim škratom in sebi; v tem primeru način hranjenja prepuščam kar vam. 😉

 

Knjigica je narejena v zanimivem ležečem formatu A5, spiralne vezave na način koledarja, saj je to zelo praktična postavitev, ko želimo kuhati in kukati na recept ter knjigice tako ne umažemo. Dodali smo nekaj novosti, posodobili slike in pustili prostor za vaše zabeležke in prve otrokove spomine.

knjigica 1_2 knjigica 1_1  knjigica 1_3 knjigica 1_4

V njej so recepti od nežnega uvajanja prve goste hrane in pa za vse male jedce kasneje, ločeni po mesecih starosti, prikupne oznake jasno opozarjajo na glavne potencialne alergene pri najmlajših – jajca, gluten in mlečne izdelke.
Knjigica je bila razprodana v manj kot letu dni, zato je pred vami že druga izdaja, ki čaka na vse vas, kuharske navdušence, da vam pomaga pri novih podvigih.

PAKIRANJE IN POŠTNINA: 3,00 €

Želiš pokukati v knjigico? –> Prelistaj me 1

gumb nakup