BoobeeFoodee

Knjigice z recepti

Zgodba prelepih knjigic z recepti v tiskani verziji sega v leto 2013, ko je malo po lansiranju spletne strani iz strani mamic prišla glasna pobuda po knjigici, ki bi jo lahko prijele v roko. Listale. Pregledovale znova in znova. Tako je malo pred novim letom izšla prva knjigica Preprosti slastni zdravi otroški recepti, ki je bila v manj kot pol leta razprodana. 

Razprodana knjigica 

Mi smo pridno kuhali in ustvarjali, otrok je rastel, z njim pa tudi recepti in v letu 2015 je izšel ponatis prve knjigice ter naša največja “debeluška” z 172 recepti: Preprosti slastni zdravi otroški recepti 2.

Druga knjigica z recepti

Zatem je zopet prišla pobuda po novi knjigici, in sicer taki, ki bi vsebovala samo nemesne recepte in tako smo v letu 2016 izdali Vegi za družino na brzino, ki ponuja 72 receptov za vsak dan, poleg najbolj priljubljenega recepta na blogu – sirup Imunko in najboljše piškotke za dojenčke – Baby piškotki.

In mi se ne damo kar tako, po uvajanju goste hrane drugemu otroku, smo pridno pisali recepte, zapisovali in fotografirali, tako da smo lahko hitro ponudili dopolnjeno izdajo knjigice Preprosti slastni zdravi recepti za dojenčke, ki ponuja 100 receptov za uvajanje goste hrane ter jedilnike za pol leta uvajanja. V priročnem formatu in lični podobi je prava zmagovalka med otroškimi knjigicami za uvajanje čvrste, goste, dopolnilne hrane.