BoobeeFoodee

NUDIMO

Poleg pisane palete receptov, kreativnih idej in praktičnih nasvetov se pri nas najdejo tudi najlepše KNJIGICE z najboljšimi recepti; razveselile bodo vaše dojenčke, ko ji boste vsak dan postregli z nečim zdravim, od navdušenja bodo po preprostih prigrizkih in malicah posegali vaši malčki, vse mamice, ki so že preizkusile recepte iz knjigic pa v en glas trdijo: “Wau, to so recepti, ki teknejo še nam!” <3

Kot prvi v Sloveniji smo pričeli z individualnimi DELAVNICAMI uvajanja čvrste hrane, kjer se prilagodimo okusu dojenčka in specifičnim potrebam družinice. Odziv mamic je zelo topel in prisrčen, obisk na domu pa vedno zabaven in zaenkrat se lahko pohvalimo s 100% uspešnostjo pri reševanju specifičnih težav dojenčkov.

“Bubifudi kuharske mojstrovine so stalnica na naših jedilnikih že kar nekaj časa. Za pomoč pri uvajanju goste hrane pa sem Klavdijo prosila po tem, ko je najin piščanček pri 10 mesecih še zmeraj zavračal gosto hrano. In sva začeli z dopisovanjem. Kaj, kako, zakaj – vsako večer je na mail priromalo sporočilo s kupom odličnih idej in pravih nasvetov, ki so mi ponovno vlili samozavest, predvsem pa pogum in voljo, da nam bo uspelo. Na uspeh nismo dolgo čakali, že po parih dneh sva s sinkom, nasmejana do ušes, uživala ob hrani. Oh, kako sem bila srečna! Še vzgojiteljica v vrtcu se nasmeji ob izjavi: Vaš suhec pa sedaj največ poje! 🙂 Hvala Klavdija, odlična si!” (Nuša)

Poseben pristop pa zahtevajo malčki med 2. in 3. letom starosti, saj se velikokrat pojavi trma in zavračanje že znanih obrokov. Prava nočna mora za mamice! Tudi tukaj smo našli rešitev, saj organiziramo MINI 2-3 DELAVNICE za mamice teh naših izbirčnih Metk in jih naučimo novih trikov pri premagovanju tudi te ovire.

Za prav posebne namene pa spišemo tudi inovativne enomesečne JEDILNIKE, tako za malčke kot za celo družinico; odlikuje nas kreativen način kombiniranja živil, s poudarkom na sezonski prehrani in predvsem z upoštevanjem želja in okusa družine. Prav tako so jedilniki kombinirani tako, da prihranijo dragocen čas pri pripravi in kuhanju, nudijo pa tudi vrsto nasvetov, kako hrano pripraviti vnaprej, kaj nesti v službo in kako uskladiti razne želje vseh družinskih članov.