Mešana zelenjavna ponev s piščancem

 

Mešana zelenjavna ponev s piščacem
KOLIKO OSEB: 1
* od 10. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * mesno - piščanec * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
KAJ POTREBUJEM
  1. STROČJI FIŽOL, 1 pest
  2. GRAH, 1 pest
  3. JAJČEVEC, 1/2 manjšega
  4. KORENČEK, 1/2 manjšega
  5. PARADIŽNIK, 1 manjši
  6. RUMENA PAPRIKA, 1/4 manjše
  7. ČEBULA, 1/4 manjše
  8. PIŠČANEC, 30 g
  9. PIRINI SVEDRONI, 50 g
  10. BAZILIKA, ščep
  11. PIMENT, ščep
  12. MAJARON, ščep
  13. KORIANDER, ščep
  14. KOKOS MAŠČOBA, 1 jušna žlica
KAKO TO GRE
  1. Na kokos maščobi najprej na hitro (minutko na vsaki strani) popražimo piščančji file, odmaknemo in ohranimo na toplem.
  2. V isti posodi popražimo nasekljano čebulo. Ko se zmehča, nanjo damo ostalo narezano zelenjavo, začinimo ter zalijemo z vodo, da je jed prekrita.
  3. Posebej skuhamo testenine al dente, jih precedimo ter vmešamo v zelenjavo ter skuhamo do mehkega, vendar pazimo, da jih ne razkuhamo.
  4. Istočasno jedi dodamo še meso.
  5. Ko je jed kuhana, počakamo nekaj minut, da se okusi dobro premešajo.
https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply