
Krompirjev pire z rdečo peso, avokado v smetanovi omaki in pšenični zrezki
2014-04-19 13:49:12

KOLIKO OSEB: 1
* od 11. meseca dalje
* z glutenom
* z mlečnimi izdelki
* ovo-lakto vegetarijansko
* brez jajc
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
KAJ POTREBUJEM
- ZELENJAVNI PŠENIČNI ZREZKI, 1 kos
- KROMPIR, 1 večji
- RDEČA PESA, 1/2 manjše
- OLIVNO OLJE, 1 čajna žlička
- MLEKO, 2 jušni žlici
- AVOKADO, 1/2 manjšega
- SLADKA SMETANA, 1 jušna žlica
KAKO TO GRE
- Skuhamo krompir in pripravimo pire z olivnim oljem in mlekom.
- Vanj naribamo rdečo peso in dobro premešamo.
- Avokado na hitro pogrejemo v ponvi in mu vmešamo smetano, odstranimo in prihranimo na toplem.
- Zrezke popečemo po navodilih z embalaže.
BoobeeFoodee https://www.boobeefoodee.si/blog/