Krompirjev pire z rdečo peso, avokado v smetanovi omaki in pšenični zrezki

rdeca pesa pire, avokado, zrezki psenica_wm

Krompirjev pire z rdečo peso, avokado v smetanovi omaki in pšenični zrezki
KOLIKO OSEB: 1
* od 11. meseca dalje * z glutenom * z mlečnimi izdelki * ovo-lakto vegetarijansko * brez jajc
Oceni recept
Print
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
ČAS ZA PRIPRAVO
5 min
ČAS KUHANJA
20 min
CELOTEN ČAS
25 min
KAJ POTREBUJEM
  1. ZELENJAVNI PŠENIČNI ZREZKI, 1 kos
  2. KROMPIR, 1 večji
  3. RDEČA PESA, 1/2 manjše
  4. OLIVNO OLJE, 1 čajna žlička
  5. MLEKO, 2 jušni žlici
  6. AVOKADO, 1/2 manjšega
  7. SLADKA SMETANA, 1 jušna žlica
KAKO TO GRE
  1. Skuhamo krompir in pripravimo pire z olivnim oljem in mlekom.
  2. Vanj naribamo rdečo peso in dobro premešamo.
  3. Avokado na hitro pogrejemo v ponvi in mu vmešamo smetano, odstranimo in prihranimo na toplem.
  4. Zrezke popečemo po navodilih z embalaže.
https://www.boobeefoodee.si/blog/

Leave a Reply