recepti za uvajanje goste hrane
 
Bučni kaneloni s kremnim sirom in žajbljevim bešamelom

Bučni kaneloni s kremnim sirom in žajbljevim bešamelom

Zanimiva, čeprav že večkrat preverjena kombinacija buče in žajblja ter buče in kremnega sira. Če niste ljubitelj žajblja, pozor! – okus je intenziven, čeprav ga lahko sami spreminjate z odvzemanjem listkov žajblja. Otrok je bil navdušen, ampak že vemo, da ima rad močnejše okuse, meni je bilo zanimivo, nisem pa tako strašen ljubitelj žajblja, očka pa je pojedel skozi stisnjene zobe, saj ga žajbelj spominja na prehladne dneve in grgranje. 🙂

Vsekakor je vredno poizkusiti, v manjših količinah najprej, če vam je seveda to zelišče sploh všeč. Velik plus je to, da smo po kosilu imeli zelo prijeten in osvežilen dah. 😉

OPOZORILO: Nosečnice in doječe matere naj se žajblju raje izognejo.

kaneloni1
kaneloni3kaneloni2

[yumprint-recipe id=’290′]

One comment

  1. Pingback: Bučna curry juha

Leave a Reply