BubiMama

okvir bubimama

Bubimama je podmladek naše strani BoobeeFoodee in prinaša svež veter na področju prehranjevanja, s poudarkom na zaposlenih mamicah, seveda pa ste vljudno vabljeni tudi očetje. 🙂

Vsako obdobje prinaša določene izzive in Bubimama poskrbi za različna stanja, potrebe, želje in prisluhne klicem na pomoč, predvsem kar se prehrane in vadbe tiče.

Zaenkrat smo se družile poleti, v čistilni lahkotni akciji, s poudarkom na zelenih smutijih; poletna Bubimama: https://www.boobeefoodee.si/blog/bubimama/rezim-bubimama/.
Jeseni smo se pridužile pred-pripravljalnemu jedilniku v pred-praznični dobi in sestavljale sezonske, bolj jesenske jedi. https://www.boobeefoodee.si/blog/bubimama/jesenski-jedilniki-
bubimama/
.
Po novem letu pa pričenjamo z novim režimom, ki bo tokrat trajal kar tri mesece in komaj čakam, da bomo skupaj spremljale napredek, se veselile in lahkotnejše stopale na novo pot. Želim biti slastnozdrava – https://www.boobeefoodee.si/blog/category/slastnozdrava/.

Nov režim, ki ga štartamo aprila, se imenuje Lahkotna in takšne bodo tudi jedi. 🙂 Lahkotne, s poudarkom na spomladanski živilih in v zanimivih, slastnih kombinacijah. 🙂 Novost je tudi dnevni izziv, ki je športno obarvan.

Maja stopamo na skupno pot s tremi tedenskimi izzivi Najboljša: Smuti, Solatke in Vegi. 😉

Po novem letu 2017 smo se odločile, da pričnemo z jedilnikom Uravnotežena, ki je trajal 3 tedne. 

S pepelničko sredo 2017 pa gremo na pot z Postno

NAROČILNICA:

Ime in priimek (*)

Ulica in hišna številka (*)

Poštna številka in kraj (*)

Elektronski naslov (*)

Dostop (*)

Način plačila (*)

KAKO POTEKA PRIJAVA (dostop velja za celo leto, od datuma registracije):

  1. Izpolnete naročilnico za režim BubiMama.
  2. Po prijavi prejmete na izbran elektronski naslov predračun, ki ga poravnate.
  3. Po prejemu potrdila o plačilu se registrirate – kjerkoli želite dostopati do Premium vsebin BubiMama. Izberete uporabniško ime in geslo, ki je samo vaše.
  4. Za dostop se prijavljate s tem uporabniškim imenom in geslom. 

Uživate v zdravem življenju! <3

 

 

 

(Visited 4,663 times, 1 visits today)